Administració

DAS2 i la cartelleria del s.XXI

El passat 19 de gener els alumnes de 2n curs d’Assistència la Direcció van realitzar un curs de confecció de cartells a l’Apple Store de Passeig de Gràcia de Barcelona. La impressió en gran format s’ha convertit en pocs anys en el referent per a tot tipus de feines, principalment la publicitat, desplaçant a la fotografia tradicional. L'avantatge de la seva rapidesa, varietats de suport, tant en paper fotogràfic o lones, el converteixen en un element fonamental per a fires, presentacions d’empresa o banderoles.

El taller, que va tenir una durada de 120 minuts, va proporcionar, als nostres futurs assistents a la direcció, la possibilitat de testejar les aplicacions més innovadores de la prestigiosa marca de la poma californiana i va esdevenir un magnific repte de creativitat publicitària. 

 

ETUS i el Pare Noel celebren el Nadal a l'Esteve Terradas

El passat 19 de desembre els treballadors de l’empresa simulada de l’Esteve Terradas ETUS van celebrar la tradicional festa de Nadal a la seva oficina situada en el 2n pis del nostre institut. Aquesta celebració, gestionada i organitzada pels alumnes de 2n de DAS, va esdevenir la millor manera possible de tancar l’exercici 2017 i encarar un 2018 amb il·lusió i bona companyonia. 

L’acte, que va tenir una durada de 3 hores, també va comptar amb la visita inesperada del Pare Noel de Cornellà, el qual va sumar-se a la festa amb entusiasme i un elevat nivell de bachata.  

Amb una gran varietat de dolços, pica-pica salat, entrepans i cava del Penedès, la totalitat de treballadors de l’empresa va gaudir d’una estupenda cloenda de l’any fiscal que serà recordada durant molt de temps tant pels gestors de la companyia com pel propi personal.

 

ADS 2 mossega la poma més comercial

El passat 4 de desembre els alumnes de 2n curs d’Administració i Finances van realitzar una visita a l’Apple Store de Passeig de Gràcia. Aquesta sortida, emmarcada en el mòdul de Logística comercial, tenia com a objectiu principal la descoberta de les més innovadores tècniques de venda i màrqueting, així com les estratègies d'àmbit logístic, que utilitzen les grans multinacionals.

La visita, amb una durada de 2 hores, també va tenir la seva part lúdica ja que els alumnes van provar en primera persona els últims gadgets de la marca californiana, com l’Iphone X, que de ben segur ocuparan els primes llocs en les vendes nadalenques

 

Dos alumnes de Gestió Administrativa fan pràctiques durant un mes a la ciutat italiana de Pàdua

Dos alumnes nostres, del CF Gestió Administrativa, 1r curs, Sergi Teixidor i Shelly Araujo, han estat aquest mes de juny fent pràctiques a la ciutat de Pàdua, al Nord-Oest d'Itàlia, prop de Venècia. Pàdua és una ciutat bonica i agradable i, encara que aquí potser no sigui gaire coneguda, constitueix un important centre econòmic, cultural i religiós. Concretament, els nostres alumnes han fet les pràctiques a la Cambra de Comerç de la ciutat. Podem dir que l'experiència ha estat satisfactòria per a totes dues parts. La Cambra de Comerç ens ha dit que estaven molt contents amb ells. D'altra banda, els nostres alumnes estan encantats de la seva estada a Pàdua. En un email, en Sergi ens comenta: Estada perfecta, ambient de treball increïble, [...] estic molt sorprès amb la bona actitud de la gent al treball, tothom ens ha cuidat molt bé i ens ha ajudat sempre que ho em necessitat. I la Shelly ens diu: Per mi ha sigut una gran experiència treballar a la Cambra de Comerç de Pàdua [...] La meva estada a Pàdua ha estat meravellosa, és un lloc molt acollidor amb una cultura, art i arquitectura molt diversos que m'han agradat molt. Possiblement, el curs que ve comptarem amb una plaça més per als nostres alumnes de 1r de Gestió Administrativa.

Jornades Lúdic-Solidàries

El proper divendres dia 21 els alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Assistència a la Direcció organitzen les Jornades Lúdic-Solidàries, on es realitzaran activitats com un scape room, torneigs de ping pong o un photocall. Us hi esperem!

La Dona del S.XXI

Amb motiu del dia de la dona celebrat el passat 8 de març,els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Assistència la Direcció van organitzar la Conferència LA DONA DEL S.XXI, en la que hi van participar Milena Orlandina i Ângela Bedoya, fundadores de l'empresa Tinkerers Lab, Mónica López, Rosa Virginia Gubaira i Wafaa Mousrah.

+info

ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

Els alumnes de gestió d'administrativa de grau mitjà (ADM2) comencen la seva activitat a l'empresa simulada. Després d'haver estat tancada durant un any ha calgut fer alguns canvis però ara mateix l'activitat comercial ja s'ha iniciat.

ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

Llegeix més:ADM2 anuncia l'obertura de l'empresa ETUS SAS REGALS

ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

El passat dia 22 de Setembre els grups de grau mitjà i superior d'Administració van iniciar un any més l'activitat a ETUS, l'empresa simulada que es va crear fa més de 10 anys i que continua apropant als nostres estudiants a l'entorn laboral de l'especialitat.

ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

Llegeix més:ADM2 i ADS2 inicien l'activitat de l'Empresa Simulada

ETUS participa a la Fira Internacional d’Empreses Simulades 2016

El passat dijous, 10 de març, els grups d’empresa simulada del cicle superior d'Administració i Finances i el cicle mitjà de Gestió Administrativa van participar a la 12ª Fira Internacional d'Empreses Simulades. L'esdeveniment de negocis va ser molt satisfactori per als alumnes del nostre Institut.

Aquesta es la entrada al recinte de la fira d’Empreses Simulades. Grup format per els professors i els alumnes de Grau Superior i Grau Mitjà.
Aquesta es la entrada al recinte de la fira d’Empreses Simulades. Grup format per els professors i els alumnes de Grau Superior i Grau Mitjà.

Llegeix més:ETUS participa a la Fira Internacional d’Empreses Simulades 2016

Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

El passat 17 de setembre del 2015, coincidint amb l’inici del curs escolar, es va posar en marxa l’empresa de simulació ETUS, SAS. En aquest projecte participen els alumnes de Gestió Administrativa de Grau Mitjà i els alumnes d’Administració i Finances de Grau Superior

Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

Llegeix més:Inici d’activitat de l’empresa simulada ETUS un sol ús, SAS

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Administració