Noticies Cicles Formatius

ASSISTÈNCIA A LA DIRECCIÓ VISITA BAYER​

El passat 1 de desembre els alumnes de 2n curs d’Assistència a la Direcció van realitzar un taller d’emprenedoria a l’empresa farmacèutica Bayer de Sant Joan Despí. Aquesta sortida, emmarcada en el concurs d’innovació i creativitat Innobaix 2018, tenia com objectiu principal completar la 1a fase del repte així com la descoberta dels principals problemes del dia a dia dels treballadors de la marca alemanya en l’àmbit de la comunicació Inter-departamental. 

L’activitat, que va tenir una durada de 3 hores, també va tenir la seva part lúdica ja que els alumnes van realitzar una sessió d’entrevistes amb diferents responsables dels Departaments de l’empresa originaria de Leverkusen. El que va quedar molt clar, després del taller, és que Bayer és molt més que una empresa d’aspirines.

 

NOU CENTRE DE MECANITZAT HASS AL DEPARTAMENT DE MECÀNICA

El departament de mecànica ha adquirit un nou centre de mecanitzat HASS. A partir d'aquesta nova adquisició el departament compta amb 2 Torns i 5 freses de CNC

Fundació Barcelona FP

A partir del 2018 la Fundació Barcelona FP, signarà un conveni amb l'Àrea Metrololitana de Barcelona, per ampliar el seu servei entre d'altres zones al Baix Llobregat. 
 
La presentació d'aquest nou conveni als Instituts del Baix Llobregat i L'Hospitalet s'ha realitzat a la sala d'actes del nostre Institut.
 
Esperem que aquest acord repercuteixi en la millora del servei de l'FP a la nostra comarca.
 

PFERD en l'Esteve Terradas.

L’Antonio Romero, de l’empresa PFERD, especialistes en eines per al tractament de superfícies i abrasius, ha visitat als nostres alumnes de MEM1. Els hi ha donat una formació, teòrica i pràctica, de quines són les eines que existeixen i com les han de fer servir.

Els alumnes han atès a una explicació força interessant fent un recorregut per la gran majoria d’eines abrasives. Posteriorment al taller, han pogut tocar els diversos materials i veure quins resultats poden assolir. Fins i tot, algú del nostres alumnes s’ha atrevit a fer una prova per ell mateix.

Gràcies Antonio de part dels alumnes i professors de MEM1!!

 

Castanyada 2016 · 28 d'octubre

Castanyada 2016Castanyada 2016

Coming soon...

Subcategories

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius